Σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME θα χορηγηθούν 13 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits). Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε εγγραφείτε εδώ!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 8ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας με θέμα «Ενδοκρινολογικά Προβλήματα του Παιδιού και του Εφήβου», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 06 και 07 Οκτωβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα.

Στόχος του συμποσίου είναι η ενημέρωση των συνέδρων για τα νεότερα δεδομένα & κατευθυντήριες οδηγίες αναφορικά με την ενδοκρινολογία παιδιών και εφήβων, τον σακχαρώδη διαβήτη, την παιδική & εφηβική παχυσαρκία –από τα σοβαρότερα προβλήματα του 21ου αιώνα - και άλλα μεταβολικά θέματα που απασχολούν Παιδιάτρους, Ενδοκρινολόγους και συναφείς ειδικότητες. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλίες, παρουσίαση περιστατικών και στρογγυλά τραπέζια, με εισηγητές διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

Η τιμητική παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας στις εργασίες του Συμποσίου θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία του.

Με φιλικούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Στέφανος Μιχαλάκος
Παιδίατρος-Παιδοενδοκρινολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου

Ελπίς-Αθηνά Βλαχοπαπαδοπούλου
Παιδίατρος-Ενδοκρινολόγος, Διευθύντρια, Τμήμα Ενδοκρινολογικό-Αύξησης & Ανάπτυξης, Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού», Μέλος ΔΣ European Childhood Obesity Group
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής του ΣυμποσίουDaysHoursMinutesSeconds