ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ 2024

DaysHoursMinutesSeconds

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στις Εαρινές Ημέρες Ρευματολογίας 2024, στα υπέροχα Μετέωρα, έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς και έντονης θρησκευτικότητας.  

Οι εξαιρετικά επιτυχημένες αντίστοιχες εκδηλώσεις των προηγούμενων ετών, έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχυ. Οι Εαρινές Ημέρες, διαχρονικά, έχουν σαν στόχο την εστίαση σε πρακτικές γνώσεις και πώς αυτές μπορούν να μεταφερθούν και να αξιοποιηθούν στην καθημερινή κλινική πρακτική. Στο πλαίσιο αυτό,  διακεκριμένοι και έμπειροι ομιλητές, αλλά και νεώτεροι φερέλπιδες συνάδελφοι, θα αναφερθούν στις τελευταίες εξελίξεις στα κυριότερα συστηματικά ρευματικά νοσήματα, στις σημαντικότερες δημοσιεύσεις στη βασική και κλινική έρευνα τη χρονιά που πέρασε, σε θέματα καθημερινού κλινικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε πιο σπάνια νοσήματα, καθώς και σε θέματα διαδραστικότητας με άλλες ειδικότητες.

Ιδιαίτερα σημαντική, και ομολογουμένως εξόχως επιτυχημένη ως τώρα, είναι η συνεδρία της τελευταίας ημέρας, όπου νέοι εκπαιδευόμενοι θα παρουσιάσουν διδακτικά περιστατικά από Κλινικές και Τμήματα όλης της χώρας, με σχολιασμό από τον αντίστοιχο εκπαιδευτή, για να ακολουθήσει η εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση πάνω στην διαφοροδιαγνωστική και θεραπευτική τους προσέγγιση, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ανάδειξης αξιόλογων νέων συναδέλφων, αλλά και την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων πάνω σε πραγματικά και δύσκολα περιστατικά.

Η ενεργός συμμετοχή σας, είναι απαραίτητη για την επιτυχία της επιστημονικής εκδήλωσής μας. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην ανάγκη απαρέγκλιτης τήρησης του χρονοδιαγράμματος από Προεδρεία και ομιλητές, ώστε το επιστημονικό πρόγραμμα να κυλήσει ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις.

Σας περιμένουμε με χαρά, για να βρεθούμε από κοντά και να περάσουμε ένα εκπαιδευτικά αποδοτικό και κοινωνικά ευχάριστο τριήμερο όλοι μαζί! Το ΔΣ της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν, θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Ο Πρόεδρος της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ
Δημήτρης ΚαρόκηςΣημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου: 17-19/05/2024 

Τελετή Έναρξης: 17/05/2024


Επικοινωνία

 

210 36 68 833
210 36 68 852
210 36 68 858

 210 3643511


Professional Congress Organizer (PCO)